Täyden palvelun Yamaha ja Honda perämoottorien asiantuntijasi

Lovesto on venemoottoreihin ja pienkoneisiin erikoistunut täyden palvelun yritys. Olemme valtuutettu Yamaha ja Honda -perämoottorien huolto-, korjaus- ja asennusliike sekä Briggs & Stratton ja Honda puutarhakoneiden valtuutettu huoltoliike.

Lovesto sijaitsee Loviisassa ja palvelee koko Itä-Uudenmaan alueella.

Lovesto

Palvelumme

Outboard service

Perämoottorien huollot sekä asennukset

Perämoottorien korjaukset, huollot, varaosat ja lisälaitteiden asennukset. Varastossa perusvaraosat sekä suuri valikoima potkureita. Lovesto on Yamaha ja Honda perämoottoreiden valtuutettu huolto.

Yamaha & Honda marine

 

Avaimet käteen palvelu

Avaimet käteen kausipalvelu

Kokonaispalveluna veneiden nostot, kausihuolto, pesu, kuljetus säilytykseen sekä vesillelasku.
Toimita syksyllä avaimet meille – seuraavana kesänä sinua odottaa omalla laituripaikallasi huollettu vene.

Puutarhakoneet

Puutarhakoneiden huollot sekä korjaukset

Ruohonleikkureiden, jyrsimien, lumilinkojen, generaattoreiden ym. huollot ja korjaukset. Olemme valtuutettu Briggs & Stratton ja Honda huolto.
Voimme noutaa pienkoneesi ja palauttaa se huollon tai korjauksen jälkeen.

Honda & Briggs & Stratton

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Minua kinnostaa

Tom Engström
Tom Engström

Toimitusjohtaja

0400 102 157
Mikael Ståhlström
Micke Ståhlström

Huoltopäällikkö

040 708 9092

Yli 50 vuotta ammattitaitoa

Tarinamme

Vuonna 1970 Georg Nybondas ja Rainer Engström ostivat F:ma Resto Reino Henrikssonilta. Henriksson oli pyörittänyt ruosteenestoyristystä pari vuotta ja oli valmis vaihtmaan alaa.

Nybondas ja Engström olivat työskennelleet maatalouskoneiden ja pienkoneiden parissa Labor nimisessä yrityksessä. Tämän takia ruohonleikkurit, moottorisahat ja perämoottorit olivat luonnollinen lisätyöllistäjä ruosteeneston lisäksi. Nykyään moottorisahat ovat pudonneet pois kokonaan ja perämoottorit ovat suurin työllistäjä.

Vuonna 1978 yhtiömuoto ja nimi muutettiin Ky Lovesto Kb:ksi

Uusi halli rakennettiin Insinöörintielle ja kun Rainer Engström kuoli 1989 hänen poika Tom Engström jatkoi osakkaana yrityksessä. Toiminta jatkui ja helmikuussa 2013 Nybondas päätti jäädä eläkkeelle ja 04.04.2013 Lovestosta tuli osakeyhtiö ja nimi kirjoitetaan Oy Lovesto Ab.

Visiomme

Loveston pitkäaikainen visio on tarjota kokonaisvaltaista sekä henkilökohtaista palvelua asiakkaille ja sitä kautta luoda luottamussuhde. Siitä mistä sovitaan niin pidetään kiinni. Haluamme jatkossakin olla ketterä, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä palveluyritys.

Oy Lovesto Ab

Insinöörintie 2
07900 LOVIISA